De Koperen Vis

De Koperen Vis is een horeca gelegenheid waar een zeer brede doelgroep zich thuis voelt, bij ons kun je s'ochtens terecht voor een heerlijk ontbijt of een verse koffie met huisgemaakte appelgebak, s'middags kan er uitgebreid geluncht worden, en s'avonds kan er uitgebreid gedineerd worden! Op vrijdag en zaterdag is de Koperen Vis na het diner (22:00) een gezellige uitgaansgelegenheid met optredens van bekende zangers, DJ's en bands!

Ook worden er regelmatig grote evenementen georganiseerd waaronder de Koperen Vis LIVE in de binnenhaven (Hemelvaartsdag), een gezellig evenement voor iedereen (20 tot 65+!). Tijdens de Koperen Vis LIVE is de historische binnenhaven omgetoverd tot feestlocatie, met een groot podium in de haven met daarop van 15:00 tot 00:00 meer dan 15 optredens van de meest gezellige (bekende)zangers en zangeressen van Nederland!! Entree is gratis! Meegenomen drink en etenswaren zijn niet toegestaan tijdens dit evenement.

De Jan Haring Race
Een jaarlijks terug kerend evenement en inmiddels een begrip voor vele die van een feestje houden.
De Jan Haring Race wordt altijd gehouden tijdens het 1e wekend van juli (vrijdag, zaterdag en zondag). Tijdens dit zeilevenement is het het hele wekend feest in en voor de Koperen Vis met elke dag live muziek. Entree gratis!